søndag, november 19, 2006

Det er ikke ret meget jeg får lavet på min MG for tiden. Der er så meget andet som har haft en højere prioritet på det sidste, ikke mindst vores relativt nyindkøbte hus, som også er ved at undergå en omfattende renovering.

Men nu har jeg bestemt mig for at komme i gang igen. Planen er nu at få synet og indregistreret min B til sommer, og hvis det skal lykkes, skal der arbejdes lidt mere jævnt, end det er sket i efteråret. På billedet er jeg bogstaveligt talt ved at finde MG`en frem i lyset igen. Den har i lang tid stået gemt under det støvlagen som Peter har lavet til mig på sin arbejdsplads. I bedste Austin Powers stil er det Union Jack i størrelse XXL.

Efter at have ligget på hylden i flere måneder har jeg nu igen taget fat på instrumentpanelet. Da Peter og jeg demonterede bilen gik kontakten til blæseren til, og da jeg var bange for at en helt ny ville se forkert ud sammen med de to andre, fandt jeg en erstatning på eBay fra en ´69 model.

På billedet kan man se den uundværlige "Orignal MGB" af Anders Ditlev Clausager. Som jeg har nævnt før er det mere end to år siden jeg kørte den sidste tur, så jeg kunne faktisk ikke huske hvilke kontakter der skulle i hvilke huller.