onsdag, august 24, 2005

Update på uge 33. Jeg har ikke passet min blog i den sidste uge, så denne post skriver jeg for at sammenfatte de seneste dages arbejde. Jeg var i Åbyhøj søndag, tirsdag og onsdag, for at udnytte dagene med tørvejr.

Jeg er næsten færdig med bagagerummet. Det har taget overraskende lang tid at fjerne alle spor af rust, hovedsageligt på grund af mængden af krinkelkroge, false og samlinger. Mit ønske om en høj grad af originalitet gælder naturligvis også bagagerummet, så der vil ikke blive tæpper eller afdækninger til at skjule, hvis jeg tog let på det forberedende arbejde. Der er ikke meget at tage billeder af, så det må vente.

søndag, august 14, 2005


I aften blev jeg færdig med ombetrækningen af den sidste af sæderyggene. Nu er der kun en enkelt sædebund tilbage, før begge sæder er helt færdige.

I løbet af den kommende uge håber jeg, at kunne vise et billed af et færdigt sæde.

torsdag, august 11, 2005

Jeg fik samlet gearkassen færdig efter arbejdstid i dag. Alt gik glat, og alle fire gear er der stadig! Jeg har ikke lavet deciderede reparationer, da den faktisk fungerede fint inden adskillelsen, så jeg har begrænset mig til en ompakning, og naturligvis en grundig rengøring.

På søndag tager jeg til Åbyhøj for at fortsætte hvor jeg slap for snart længe siden, med sandblæsning og andre forberedende øvelser, inden karossen ryger afsted til pladesmed og maler.

I vinters startede jeg på ombetrækningen af læderet på sæderne, men blev aldrig helt færdig. Det er min plan, at dette job skal fortsættes snart, så sæderne kan blive færdige, og dermed yderligere en af de løse ender kan afsluttes. Mere om det i en af de kommende poster.

mandag, august 01, 2005

Det er søndag, og vejret er igen for dårligt til at tage ned til MG´en. Jeg kan i øjeblikket kun bruge tiden på det sidste, forberedende pladearbejde, og da det foregår udendørs, er jeg afhængig af helt tørt vejr.

I stedet tog jeg ud på firmaet, for at hygge mig med gearkassen. Peter kiggede forbi, og hjalp lidt til som hold-ved montør. Jeg har endnu ikke modtaget lejet fra England, så jeg brugte tiden på ompakning og montering af dæksler, samt det bageste hus.