søndag, april 22, 2007

Det er ikke meget tid jeg har brugt i garagen i denne uge. I aften har jeg dog brugt lidt tid på at gøre oliekøleren klar til montering. Jeg regner med, at den ryger på plads i morgen.

Tak i øvrigt til Kurt Thers fra www.mgklub.dk, som har været så venlig at linke til min blog fra klubsiden. Jeg kan allerede se på statistikken, at flere har benyttet sig af muligheden for at kigge indenfor. Velkommen til alle nye læsere. Benyt jer af muligheden for at lægge en kommentar, hvis i har noget at bidrage med.

I onsdags tog jeg en kasse med småting med ud på firmaet, hvor jeg brugte lidt tid efter fyraften på at sandblæse dem. Meningen er at jeg vil have dem elektroforzinket, og jeg håber at det kan lykkes i løbet af den næste uge.

Hos Moss har jeg rykket for tæppesættet, som gik i restordre midt i februar. Efter de sidste oplysninger kan jeg vente at modtage det sidst på ugen.

søndag, april 15, 2007

Opdatering på uge 15.

Vejret har langt det meste af ugen været fantastisk. Jeg har brugt flere aftener i garagen, og nu sker der virkeligt noget. Dynamoen og tændspolen er på plads, og som det sidste er køleren også monteret. Monteringshullerne i kølerpanelet skulle tilpasses en smule, da de ikke længere passede til inderskærmene, efter det temmeligt omfattende pladearbejde der blev lavet for snart to år siden.

Så vidt jeg husker tog pladesmeden inden svejsningen hensyn til kølerpanelets huller, men jeg har mistænkt motorens vægt for at være skyld i at inderskærmene er trukket en smule ind mod midten. I hvert fald virkede det som om, at bilen var en anelse for smal der hvor kølerpanelet skulle boltes på.

Ventilationsanlægget er også næsten koblet til kølesystemet, men jeg har opdaget at jeg har købt to spændebånd for lidt, så inden jeg kan lukke kølevæske på systemet, er jeg nødt til at have bud til Moss.