torsdag, december 08, 2005

De nylakerede skærme er blevet hentet hos Jean, sammen med boltene til at montere dem med. Som lovet kom Peter forbi igen for at hjælpe med monteringen.

Inden vi begyndte at montere, gav vi indeskærmene og bagsiden af forskærmene et tyndt lag voksbaseret rustbeskyttelse. Der skal nok følges op senere med en mere omfattende hulrumsbehandling, men indtil videre må det række. Det var en underlig fornemmelse at stå og svine den nylakerede bil til med det fedtede stads, og på billederne ser det også ud som om nogen har væltet en kop kaffe. Rustbeskyttelse er dog et meget nødvendigt onde, og heldigvis kan man nemt fjerne vokset fra stederne hvor det ikke skulle have været.

Igen gik monteringen bedre end frygtet. Der blev ikke lavet ridser, og det gik nogenlunde med at få lavet spalterne mod hjelm og døre pæne og ensartede. Thomas havde også taget den sure tørn med at tilpasse delene inden lakeringen, og heldigvis for det. Som nævnt før, har MG´en været udsat for lidt af hvert i sit liv, og tidligere ejere har ikke været alt for omhyggelige med den håndværksmæssige udførelse af pladearbejdet.

Ingen kommentarer: